VotePass

Nový systém odměn za hlasování na serveru, podobný BattlePassu ale v na CraftManii!

VotePass

Dnes spouštíme na serveru novou věc, každý z Vás zná určitě v každé druhé hře BattlePass, no a po dvou letech nastal čas na menší změnu v hlasování. A tak tu máme VotePass, něco jako Battlepass na hlasování!

Zpřístupnění

VotePass se dělí na dvě části - klasický (zdarma) a "Plus" verzi, tedy VotePass+. Obě verze obsahují podobný počet výhod, avšak placená verze je má o něco lepší.

VotePass+ se dá zakoupit u nás na Storu za 5 euro na 2 měsíce.
https://store.craftmania.cz/category/votepass

Platnost na 2 měsíce je kvůli tomu, že aktuální VotePass platí od 1.3.2021 do 30.4.2021.

Hlasovat lze nadále i offline a odměny pro TOP hlasující i nadále zůstávají.

Odměny

Základní VotePass obsahuje 16 odměn napříč Survivalem, Skyblockem, Creativem ale i Prisonem. VotePass+ obsahuje 17 odměn, podobné odměny jak bylo psáno ale někdy i vyšší a nebo ještě jednou ty samé.

Odměny lze vybírat pouze na serverech jim určené, například Prison multiplier půjde vybrat pouze na Prisonu. Skyblock Minioni pouze na Skyblocku ale třeba Legendary key na Survivalu, Skyblocku nebo Prisonu.

Menu pro VotePass se jak název napovídá otevírá pomocí /votepass.

Ukázka menu z VotePassu

Speciální odměny

Ti co si zakoupí VotePass+ tak na konci - za 200 hlasů je speciální čepice - Legendary Lion.

Zároveň také za 20 hlasů (Tier 2) je možnost si odemknout beta přístup k nadcházejícímu serveru - Vanilla: Anarchy.

Vote Multipliery

Jistě si říkáte, že ale 200 hlasů je pro některé hráče moc... no i na to jsme mysleli. Ke konci "sezony" VotePassu budou náhodně v některé dny aktivovány multipliery na hlasy do VotePassu.

Takže například, když zahlasuješ 1x dostaneš 2 hlasy do VotePassu, tak aby měl každý možnost aspoň nějak dokončit VotePass.

Upozornění

Jen bych chtěl upozornit, že se jedná o první VotePass v budoucnosti mohou být větší, delší, popřípadě víc narvaný. Vše záleží na feedbacku, který budeme vyžadovat v druhé polovině dubna.

Mohou se tam také vyskytovat menší bugy, v takovém případě se všem do dalšího dne až se bug opraví nastaví aby si mohli odměnu za tier vybrat znova.

Na tieru 16 v VotePass+ je zmíněný Minion: Autosell, ten však k dnešnímu dni nefunguje. Provádí se nyní testy, proč tomu tak je, pokud se na nic nepřijde bude nahrazen jinou výhodou, asi Morphem.


To je vše! Uvidíme se v dalším tématu u Vanilly Anarchy. :P