Vanilla 1.14

Tak a je to tady, dočkali jsme se a po měsíci přinášíme další server na 1.14! Přináší pár změn a pár novinek!

Vanilla 1.14

Lands

Hlavní novinkou na 1.14 je zajisté vrácená ochrana na Vanillu. Tato změna souvisí s dávno již oznámenou změnou Vanilla serverů. Mnoho hráčů si stěžovalo, že se tam nedalo hrát a prakticky bez ochrany to nijak nešlo. A tak na místo residencí, jsme přidali něco unikátního - Lands.

Lands nebo-li území v našem CM překladu fungují na základě chunků. Každý nový hráč na Vanille dostane 1 free chunk jako ochranu. Ve kterém má práva pouze on, popřípadě lidi co pozve. Díky novému rank systému aneb Ranks & Levels si postupně každý odemyká hraním a za pomocí plnění achievementů větší level a tím pádem i větší odměny = více chunků, hráčů v území atd.

Návod na Lands je již live na wiki:https://wiki.craftmania.cz/navody/lands.html

Achievementy & Rewards

Jak jsem psal, hlavím úkolem jak zvyšovat si svůj Vanilla level je plněním achievementů, těch je celkem 221 aktuálně ke dni spuštění. Přeji tedy všem happy plnění!

Proč nebyl update z 1.13?

Sliboval jsem že bude update, ale kvůli zásadním změním v statistikách a aby opravdu každý začal znova se opět udělal nový server na 1.14, starý 1.13 je stále dostupný na lobby nebo v kompasu na lobby.