TransferBox

Nástroj na přesun Cosmetic itemů mezi servery za malý poplatek.

TransferBox

Nejlepší inženýři z MayuIndustries a WakeIndustries spojili své síly, aby vyvinuli ten nejlepší tunel na přenos itemů mezi servery - TransferBox. Jak funguje a jak tam uložit itemy? No to si povíme...

Co to je?

Je to speciální příkaz, který ti otevře menu - TransferBox. Do tohoto menu vložíš itemy, které mají na sobě texturu - meč, lopaty, yoda a jiné. A přeneseš si je na nové servery.

Aktuálně je dostupný pouze přenos mezi Survival 1.17 a 1.18.

Za uložení inventáře se platí pokaždé 200 CraftCoins, i když otevřeš TransferBox a jenom se podíváš, co tam je, zaplatíš. Proč? Ukládáš itemy, nerozlišujeme zda jsi něco měnil nebo ne. Kdo tedy bude otevírat menu jak drak, bude platit jako král.

Ukázka uložených itemů v TransferBoxu

Postup

  1. Zajdi na Survival 1.17 a dej si do inventáře vše, co chceš přenést.
  2. Napiš příkaz /transferbox a jednoduše klikej na cosmetic itemy, automaticky se přenesou do horního řádku. Přenést jdou pouze itemy, které jsou cosmetic a nejsou čepice.
  3. Pokud jsi vložil vše, jednoduše zavři menu. Zaplatíš 200 CraftCoins a tvé itemy jsou uloženy.
  4. Nyní se přepoj na Survival 1.18 a opět napiš /transferbox. Nyní stačí klikat na itemy v horní části, až vše proklikáš můžeš menu zavřít. Tadá.. máš itemy na 1.18.

Platnost

TransferBox je k dispozici pro všechny hráče od 26.6.2022 do 1.8.2022. Poté již nepůjde převádět itemy.

Upozornění

V případě nalezení bugu, duplikací a jejich využívání a jiných komplikací si vyhrazujeme právo na kompletní smazání hráče z serveru. Na základě pravidla o duplikacích a bugách.


Photo by Pawel Czerwinski on Unsplash