Ore & Tracker Update

Výsledky prvního náboru v roce 2023, Ore redesign a nové bloky, recepty a StatTrackers.

Ore & Tracker Update

Dnešním dnem, tedy 1.3.2023 se vrací staré oznámení ohledně změn. Každý měsíc tedy nyní bude vycházet téma, s podrobným changelogem a změnami na serveru, co vše se změnilo, upravilo, odebralo nebo smazalo. Tak snad většina hráčů, tuto změnu ocení. :)

Výsledky náboru

Před týdnem započal první nábor v tomto roce, a tak dnes 1.3. zde máme výsledky náboru na Helpera. Vybráni byli tedy tito hráči:

  • Dablik_
  • MrsSporty

Gratulujeme, vybraní hráči budou kontaktování tento týden na Discordu v soukromých zprávách.

VotePass: Season 11

Dnešním dnem také startuje nová sezona VotePassu! Jak tomu bylo minulo sezonu, i tuto je zde odměna kompletní Armor set s nástroji, tentokrát ve stylu Warden.

  • Cosmetic zdarma: Ocean Wings
  • Cosmetic zdarma: Turtle Helmet
  • Cosmetic placený: Warden Set

Dostupné od 1.3. 4:00. Konec VotePassu je plánován na 30.6.2023.

Změna designu ore

Kompletní revizí prošly i naše custom ore. Které se generují na Survivalu jako klasické ore a na Skyblocku jsou nedílnou součástí receptů.

Zinc Ore je tmavší, všechny ore mají Raw, Block a Deepslate varianty, kompletně se změnily barvy aby bylo vše více výrazné. Můžete posoudit sami. Recepty na raw blocky a jiné budou v následujících dvou dnech dostupné na serveru.

👉
Některé bloky nejdou aktuálně vykopat pomocí normal Netherite krumpáče, i když by měly. Problém se řeší.

StatsTracker

Na Survival a Skyblock byla přidána funkce sledování statů na itemech. Pomocí receptů si lze vycraftit 20 variant detekce statů, které lze umístit na itemy.

🤓
Každý tracker má svůj recept! Výše uvedený recept je na stat Block Break.

Nový set v Legendary Crate

Mnoho hráčů nás žádalo, abychom dali do Legendary Crates také nějakou Cosmetic odměnu, tak je na čase to splnit. Nově se na Survivalu (1.19) a Skyblocku (1.19) nachází Cherry Blossom Set.

Set obsahuje: Sword, Pickaxe, Axe, Hoe, Shovel, Bow, Shield, Hand Staff a Crown. Všechny itemy fungují jako itemy do ruky včetně koruny, ta se nasazuje jako u Ice Rose setu pravým kliknutím s korunou na hlavu.

Šance na drop tohoto setu v Legendary Crate je 7% a dále, každý item v setu má šanci 10% na drop.

Další změny

Všechny další změny najdeš na našem changelogu, který vychází pravidelně každý měsíc nebo když je hodně změn, tak 2x do měsíce!

Seznam změn: 2/2023

Photo by dadalan real on Unsplash