Halloween Update

Halloween 2020 právě dorazil na CraftManii, co nového přináší a nebo i mění? To najdeš v tomto tématu!

Halloween Update

A je to tu, po roce další Halloween Update. Co nového přinesl tento rok? No, docela hodně změn a vylepšení. A také novou minihru. Tak si jdem všem postupně vypsat.

Dead By Daylight

Ne nemyslíme tu hru na PC, ale minihru na našem serveru, která je od dneška dostupná na lobby. V principu se jedná o stejnou hru, maximum 5 hráčů, 1 zabíjí a 4 se snaží utéct - opravit generátory. Vše se musí stihnout dříve, než killer všechny zabije.

Statistiky jsou již nyní dostupné na Discordu pomocí ,hs [nick] nebo pouze ,hs pokud máš propojený učet. Během dneška se také statistiky zobrazí v Stats na profilu a také leaderboardy těch nejlepších!

Velké poděkování patří Ignissovi.

Halloween Lobby

Tak, a naše velké lobby dostalo další update... Halloween. A s ním přichází i dost změn. Jistě jste si prošli secret místnosti, avšak s dnešním updatem jich přichází více. A více se to také bude zamotávat. Né všechny jsou již dostupné, né všechny se dají hned otevřít. Musíte hledat klíče a poté dveře. Kdo hledá najde.

Na lobby doposud bylo přidáno přes 30 NPC, z toho 16 klikacích s texty a interakcí a v neposlední řadě 18 místností, které skrývají mnoho příběhů. Za zmínku stojí třeba Project Doom, Zillziho tajná cukrárna nebo Headquaters.

Hlavní změnou tohoto updatu se nejenom odehrává pod povrchem ale i na pláži, kde je nyní Spooky Fest. Tedy místo kde se každý může projekt na atrakcích, koupi si drink, dýni na hlavu nebo také začít vydělávat rybařením. A když tě to přestane bavit, je zde i táboráček, kde si můžeš sednout a trávit hodiny na lobby.

S tímto updatem se tedy z pláže stává sezónní místo, kde se mohou pořádat akce, eventy a jiné změny.

Velké poděkování patří Zillzimu.

Spooky Crate

Placená Crate je opět dostupná, tentokrát se jedná o Spooky Crate, když je ten Halloween. A jak každý očekává, nabízí opět zajímavé itemy, cosmetics a přístup k nadcházejícímu pluginu.

Jelikož je Halloween, tak při nákupu 1 Spooky Crate, obdržíš:

  • Spooky Cape - Dostupná v /particles
  • Morph na Iron Golem  a Skeleton - Dostupné v /morph
  • Přístup od 1.11. k Chest Lockeru (zamykání truhel).
  • A také samozřejmě klíč na serveru kde si ho kupuješ k Spooky Crate. Pro výpis všech odměn z Crate klikni na truhlu na /warp crate nebo na Storu.

Cena za 1 klíče je 5 euro.

Halloween slevy - 25%

Na všechny VIP ve Storu je až do 14.11. sleva 25%! Kdo zaváhá, nekoupí! Další slevy budou až na Vánoce, což není daleko ale pro někoho ano. :P


Ještě pár screenů z Halloween Lobby 2020!


To je vše! Uvidíme se příště třeba na /warp Z.