Halloween Minigame

Tak a je to tu, dýně jsou všude, orandžová je také všude. Ale víte, co tu je také? Naše speciální Halloween minihra ve které se hraje o pár cen!

Halloween Minigame

Rok s rokem se sešel, a tak tu máme další minihru. Tentokrát to není parkour, tentokrát je to něco drsnějšího. Něco kde krev je to, co potřebuje každý, než vykrvácí pod návalem monster a bossů. Ano, letos se bude bojovat o přežití a lehké to není!

Nová minihra má také v sobě již achievementy, pokud tedy patříš k těm, kdo sbírají Achievement Pointy aby se později na lobby slunili na podstavci? Tak zde je jedna z možností jak získat náskok! Jelikož až skončí Halloween dané body, již nepůjdou získat.

Nově také k minihře jsou kompltně statistiky. Hráčské jsou zjistitelné z lobby nebo Discordu - pomocí příkazu `,hl [nick]`. A nebo také na webu, na novém speciálním pro statistiky, který je aktuálně v BETA stavu: https://stats.craftmania.cz/leaderboard/halloween

Za hraní Halloween minihry hráči dostávají CraftCoiny, to ale není vše. Letos bude krev všude... jelikož tu máme pár cen i pro ty, co se budou snažit umístit! Místa jsou podle leaderboardu -> největší vlna mobů / počet zabití monster.

  • 1. místo: Global Obsidian Navždy + Discord Nitro+ + 10CT
  • 2. místo: Global Emerald Navždy + Discord Nitro + 5CT
  • 3-5. místo: Global Diamond 6 měsíců + 3 CT
  • 5-10. místo: 3 CraftTokeny
  • 11.-všichni: Special Halloween Cape na Survival servery

* Halloween Cape bude dostupná v první polovině Novemberu/Listopadu.
** Hráči, kteří budou chyceni s cheaty nebo s bugováním statistik (jakkoliv), budou permanentně zabanovány a vyřazeny z hry.

Hlavní poděkování ale patří @iGniSsak, @Zillzi a @Nerdy42 za tuto minihru. :3

Zde je pár screenů z mapy! A nezbývá než popřát hodně štěstí všem a ať vyhraje ten nejlepší.