Community Votes

Komunitní hlasování je zde, nyní může každý hlasovat přímo na serveru a změnit změnit tak budoucnost!

Community Votes

Dnes přidáváme na server jeden významný update, každý z vás může rozhodnout o budoucnosti, co se přidá, odebere nebo změní na serveru. Přidáváme komunitní hlasování o změnách.

Již nějakou dobu na našem Discordu fungují návrhy, kam hráči mohou přidávat nápady, tipy co změnit, přidat a odebrat. Ovšem vždy zde byl menší problém, a to že né každý používá Discord a né každý tam kouká. Hlasování tedy ve výsledku může dopadnou zcela jinak než kdyby probíhalo na serveru. To se dnes mění.

Community Votes nebo-li CraftPolls jak je označeno pro Devs. Se nachází na každém serveru (kromě lobby). Každý hráč má k anketám přístup, avšak dle závažnosti jsou děleny.

Například anketa pro Survival bude jenom na Survivalu, anketa týkající se Survivalu a Skyblocku, bude jenom na Survivalu a Skyblocku. Každý server tedy může mít svoje.

Ukázka otázky v Community Votes - /polls

Samozřejmě každého hlasu si vážíme, a tak každého kdo se nějak rozhodně odměníme. Za každý hlas v anketách můžeš získat od 25-100 CC, někdy i CT. Záleží na velikosti otázky. Všechny ankety jsou také na čas, kteří avšak hráči nevidí, aby nemohlo dojít k změně hlasů před koncem. Pokud anketa skončí, bude měsíc dostupná k zobrazení ve výsledkách.

Zároveň je vše tak hluboko zaintegrováno, že můžeme určovat kdo a a kdy může hlasovat, například noví hráči nemohou ovlivňovat hlasování o End Game itemech. Tedy na různé ankety, jsou různé levely. Kdo tedy na serveru hraje, bude moct hlasovat, kdo ne, tak ne.

Community Votes si zobrazíš pomocí příkazu /polls

Znamená to tedy konec hlasování na Discordu? Ne! Pouze u nápadů, u kterých si nejsme jistý nebo se budeme chtít zeptat vás hráčů, se budou extra hlasovat ještě na serveru. Hlasování z Discordu nezmizí, stále tam bude jako hlavní místo pro nápady.