Nové lobby

Po dlouhé a dlouhé době, tu máme něco velkého, nového a jiného. Nové lobby přistálo dnes na CraftManii. Přináší mnoho novinek, změn a hlavně vizi budoucího serveru.​

Jak si každý všiml, tak v posledních dnech jsem teasoval na Discordu do oznámení pár fotek, většina nevěděla o co jde, a o to lepší to bylo. Někdo hádal, že Prison, někdo že SkyGiants, někdo že nový Skyblock spawn. Nope, je to kompletně nový lobby po víc jak 2.5 letech.

Lobby stavěl @Zillzi skoro víc jak půl roku. Hlavním úkolem bylo se nijak neopičit a navrhnout si vlastní design, vlastní feel a jít jinak. Dříve totiž byly lobby dost pododbné no víme komu, samozřejmě byli super ale vždy jim za to bylo sraženo za to hodnocení. Nyní tedy přichází uplně nové lobby, mixující minulost, přítomnost a budoucnost. Jak? No povíme si..

Základ je lore

CM již existuje nějaký pátek a tak to chtělo něco new. Začali jsme tedy pomalu vytvářet nenuceně nějaký příběh, až jsme do toho zakomponovali nové lobby a .. no výsledek je tu. Samozřejmě lobby to nekončí, právě naopak. Na novém lobby se bude odehrávat 5 příběhů. A vaším úkolem bude zjistit, kdo s kým a jak to celé dopadne. Jsou tam staré postavy z starých lobby, jsou tam lidé z AT, jsou tam naprosto nové charaktery... ou jee.

Lobby trochu jinak

Jelikož současné lobby je také velké a je doslova nabité secrety, popravdě si realně nikdo nepamatuje kde všechny jsou. Opravdu... na každém kousku na tebe čeká něco, ať už s příběhem nebo prostě region, který nějak hraje svojí roli v daném světě. A opět narážíme na lore, musíš sám zjistit, k čemu je a za jakým účelem.

Většina věcí na novém lobby jsou interaktivní. Samozřejmě tím myslím ArmorStandy, pár klikaček atd. Nově jsou na lobby také tzv. Dialog Regiony to jsou lokality, kde se odehrává nějaký story v určitých intervalech. A tobě stačí tam přijít a jenom poslouchat, popřípadě (později) zjistit co dělat.

Bugy a glitche

Nezbavíme se jich nikdy, že.. tím bych chtěl ale upozornit, že né vše se podařilo vyladit do dneška. Například někdy blbne zobrazení videa na tabuli, nebo zobrazení NPC. Na opravách se samozřejmě pracuje a budou klasicky oznamovány v changelogách.

Content Updates

Ne, tohle není Fortnite ale nový lobby. Jde o to, že to lobby je tak obrovské né lokalitou ale tím co v sobě skrývá, že .. jsem to prostě nestihl a realně až to uvidíte tak to ani nejde stihnout za nějaký čas, který nás aktuálně tlačí, jelikož se blíží Vánoce. Proto lobby bude dostávat tzv. Content Updates. To budou updaty, kde se přidají nový NPC/ArmorStandy, Questy, Achievementy nebo něco nového. Aktuálně mám v plánu 4 Content Updaty do konce roku, takže... těšte se. To co je aktuálně na lobby, je jenom základ. Až se to vše zabalí a spojí, vznikne něco, co nám může závidět i Hypixel.



To je vše, co by jsi chtěli napsat. Běž zkoumat, hledat a bádat. Co vše se odehraje na lobby.

Za mě patří obrovský poděkování @Zillzi jelikož takto velký kus práce, sám. To chce respekt ještě s tím, že aktuálně nám klepe na dveře zimní lobby.